Vacature Selectiecommissielid Wonen+ project (voor huidige bewoners van Kesteren / Muizenberg)

GEZOCHT:

Selectiecommissieleden voor Wonen+ Kesteren Muizenberg 

Vind u het leuk om samen met de huidige selectiecommissieleden nieuwe huurders te selecteren? Bent u goed in het voeren van selectiegesprekken en het coachen van nieuwe Wonen+ vrijwilligers? Dan zijn wij op zoek naar u!

Over Wonen+ Kesteren Muizenberg

Via Wonen+ worden vrijkomende sociale huurwoningen van Alwel en Laurentius op een speciale manier toegewezen. Woningzoekenden, die graag in de buurten Kesteren en/of Muizenberg willen wonen, kunnen voorrang krijgen op een huurwoning als zij zich inzetten voor vrijwilligerswerk in deze buurten. Na plaatsing zetten zij zich in als vrijwilliger voor minimaal 10 uur per maand, gedurende 2 jaar. Dat kan zijn in een zelf bedacht- of in een bestaand project. Deze manier van toewijzen is een pilotproject tot eind 2018.

 Een selectiecommissielid vertelt: “Tijdens de sollicitatieprocedure let ik inhoudelijk op de brief. Geheel onbevangen ga ik het gesprek in met een kandidaat. Wat zijn de plannen voor de invulling van het vrijwilligerswerk, hoe wil hij/zij het doel bereiken? Als de keuze voor de kandidaten eenmaal is gemaakt, worden zij gedurende de 2 jaar goed door ons begeleid en ondersteund. 

Wat bieden wij?

Een leuk, enthousiast en sterk team!  

Wij bieden u een unieke ervaring in het selecteren en coachen van nieuwe huurders in de buurten Kesteren en Muizenberg. U krijgt een grote beslissingsbevoegdheid en verantwoordelijkheid binnen het
project. Daarnaast krijgt u de mogelijkheid om mee te denken over de toekomst van Wonen+.

Wat verwachten wij?

Als selectiecommissielid woont u in Kesteren of Muizenberg en heeft u kennis van de leefomgeving en activiteiten in deze buurten. U neemt een actieve rol in binnen het project Wonen+. Tevens heeft u een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; heeft u een sterk beoordelingsvermogen en bent u regelmatig inzetbaar in de avonduren.

Interesse?

Neem een kijkje op onze website of neem contact met ons op via email:
project.wonenplus.km@outlook.com
www.wonen.kesterenmuizenberg.nl

Telefoon: 06-27 34 60 16 (donderdag van 10:00 uur tot 11:00 uur)