Voorstelbericht Isa en Patrick met het project; Voorlichting verslaving.

Wij zijn Patrick (27 jaar) en Isa (25 jaar) en sinds kort vrijwilligers van Wonen+.
Via Wonen+ hebben we een gezellig appartementje aangeboden gekregen in de Haagse Beemden waar we heel blij mee zijn.
We hebben inmiddels 5 jaar een relatie en vonden het tijd om samen te gaan wonen. Toen we van Wonen+ hoorde waren we meteen enthousiast.
Wij hopen en denken iets te kunnen betekenen in de wijk.
Het project waar wij mee aan de slag gaan is; Voorlichting verslaving.
Wij stellen ons daarom graag aan u voor.
Patrick: Hey, ik ben Patrick. Op het moment doe ik een opleiding in de maatschappelijke zorg en ik hoop hier mijn beroep van te kunnen gaan maken. In mijn vrije tijd game ik graag of kijk ik films of series. Ik ben opgegroeid in de Haagse Beemden en ik ben blij om weer terug te zijn in mijn oude wijk.
Isa: Hallo, ik ben Isa en ik kom uit een gezin met mijn vader, moeder, een zus, een broertje en een jonger zusje. Ik woon al heel mijn leven in de Haagse Beemden met veel plezier. Ik voel mij er thuis en op mijn gemak. In mijn vrije tijd rij ik graag op ons paard “Mazzel” die ik samen verzorg met mijn zusjes. Daarnaast zing ik graag en zit dan ook op zangles. Ik ben werkzaam in een kinderdagverblijf als pedagogische medewerker met kinderen van 0 tot 4 jaar en doet dit nog altijd met veel liefde en plezier!